Sähköhuollot ja -korjaukset  

Ripeät ja ammattitaitoiset sähköhuollot ja -korjaustyöt.   

Soita Lasse Piiroinen 040 5430 393  / Nappi yhteydenottolomake

Uudisrakennusten sähkötyöt

Voimme toteuttaa uudisrakennusten sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen. 

Soita Johannes Saukkonen   / Nappi yhteydenottolomake

Arvot

Olemme aidosti palveleva yritys, ja meille on tärkeää hoitaa työmme huolellisesti ja aikataulujen puitteissa. Tehokkuus tarkoittaa meille sekä sujuvaa ja jämäkkää työtä että kustannustehokasta toimintaa.

Linkki palvelut -sivulle

—-

Sähköhuolto ja -korjaus

Tarvitsetpa pientä sähköasennusta tai suurempaa sähköremonttia, Sähkö-Nero auttaa. Voimme tehdä sähköasennukset remontti- ja huoltokohteisiin – laadulla ja täsmällisesti.

Sähköhuolloista ja korjauksista vastaava henkilömme on Lasse Piiroinen. Soita Lasselle 040 5430 393 täytä yhteydenottolomake.

Referenssit

Sähkö Nero suorittaa vuosittain yli 2000 sähkötyökeikkaa ja tekee satoja sähköremontteja yrityksille ja yksityisille. Olemme toimineet alalla vuodesta 2006 lähtien ja osaamiseemme luottaa yli 50 yhteistyökumppania rakennus- ja saneerausalalta. 

Teemme huolto- ja korjaustyöt ripeästi ja laadulla. Se onnistuu, koska käytössämme on hyvin varusteltuja huoltoautoja, joten työaikaa ei mene sähkötarvikkeiden hankintaan. Lisäksi asentajamme ovat erikoistuneita huippuosaajia. Työllämme on aina takuu. Jos joskus epäonnistumme, korjaamme asian aina veloituksetta ja nopeasti.

Yksityisasiakkaille

Palvelemme yksityisasiakkaita erilaisissa huolto-, asennus- ja korjaustöissä. Teemme pienetkin kodin sähkötyöt, kuten kytkimien ja pistorasioiden vaihdot, sähköpatterien ja sähkökeskusten vaihdot, ilmanvaihtokoneiden huollot sekä sähkötyöt keittiö-, pesuhuone-, sauna- ja huoneistoremonteissa. Saat meiltä myös ideoita ja vinkkejä valaistukseen ja sähkörasioiden sijoitteluun.

Olemme Pohjois-Suomen ainoa Sunair – Parmair -valtuutettu huoltoliike. Huollamme myös kaikki muut merkit.

”Keittiöremontin sähkötyöt toteutti Sähkö-Nero. Yhdessä Sähkö-Neron asiantuntijan kanssa suunnittelimme unelmiamme vastaavan kokonaisuuden. Laajasta valikoimasta löysimme nopeasti haluamamme valaisinratkaisut”. – Petri Huikuri, Oulu

Taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille kustannustehokkaat sähköhuollot ja sähkökorjaustyöt nopealla aikataululla. Tulemme huoltokohteisiin hyvin varustellulla huoltoautolla, jolloin työ saadaan suoritettua nopeasti ilman ylimääräisiä viivästyksiä ja kuluja. Tämän pidämme taloyhtiön edustajan ajan tasalla töiden etenemisestä, jolloin epäselvyyksiä ei pääse syntymään

Remonttiliikkeet

Meiltä löytyy vuosikymmenien kokemus keittiö-, pesuhuone-, sauna- ja huoneistoremonteista, minkä ansiosta löydämme parhaan tavan muuttaa tai uusia sähköjä remonttikohteissa. Pidämme aikatauluista kiinni, eikä remontti viivästy meidän takiamme.

”Meille tärkeitä elementtejä ovat luotettavuus, joustavuus ja nopea palvelu. Olemme vuosia saaneet ihailla Sähkö-Neron ripeää ja ammattitaitoista kädenjälkeä!” 

– Saneerauspalvelu Seppälä & Mustonen

LVI-liikkeet

Palvelemme LVI-yrityksiä kaikissa sähkötöissä joustavasti ja nopealla aikataululla. Olipa kyseessä kiertovesipumpun, lämminvesivaraajan tai muun lämmönlähteen kytkentä, meiltä löytyy työhön aina ammattilainen.

Yhteistyökumppaneitamme

///Linkkejä/// PITÄISIKÖ OLLA MIELUUMMIN LOGOJA? REMONTTIFIRMOJA KUTEN

LVI-Pitkälä, Oulun Remonttipiste jne..

Tarvitsetko sähkötyöt uudiskohteeseen? /// LINKKI UUDISKOHTEISIIN

Yhteydenottolomake

Don’t Stop Here

More To Explore

Ota yhteyttä

Ecem audepernin de nihil hebut fue es re aucentique nonsus, conihilin ta, pecon se aceperf iciem, et, essilic facturn icatus cus con temum hus ad

Sähkönero

Sähkö Nero Oy on suunnitellut ja toteuttanut tuhansia sähköratkaisuja vuodesta 2006 lähtien uudis- ja saneerauskohteisiin. Palvelemme sähköhuolloissa, -korjauksissa sekä urakoissa Oulun talousalueella. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt,

Uudisrakennusten sähkötyöt

Olemme vuosien saatossa toteuttaneet yli 500 omakotitalon sähkösuunnittelun ja -urakoinnin. Lisäksi teemme vuosittain sähkötyöt lukuisiin uusiin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin ja mm. hallirakennuksiin.  Uudisrakennusten sähköurakoista vastaava