Sähköhuollot ja -korjaukset

Ripeät ja ammattitaitoiset sähköhuollot ja -korjaustyöt

Tarvitsetko asennusta?

SÄHKÖ-NERO AUTTAA

Tarvitsetpa pientä sähköasennusta tai suurempaa sähköremonttia, Sähkö-Nero auttaa. Teemme sähköasennukset remontti- ja huoltokohteisiin – laadulla ja täsmällisesti.

Sähköhuolloista ja -korjauksista vastaava henkilömme on Lasse Piiroinen. Soita Lasselle 040 5430 393 tai täytä yhteydenottolomake.

Sähköhuolto ja -korjaus palvelut

Palvelelmme yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikissa sähkötöissä, -huolloissa ja -korjauksissa.

Taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille kustannustehokkaat sähköhuollot ja sähkökorjaustyöt nopealla aikataululla. Tulemme huoltokohteisiin hyvin varustellulla huoltoautolla, jolloin työ saadaan suoritettua nopeasti ilman ylimääräisiä viivästyksiä ja kuluja.

Tämän lisäksi pidämme tilaajan ajan tasalla töiden etenemisestä.

Yksityisasiakkaille

Palvelemme yksityisasiakkaita erilaisissa huolto-, asennus- ja korjaustöissä. Teemme pienetkin kodin sähkötyöt sekä remontteihin kuuluvat sähkötyöt. Olemme Pohjois-Suomen ainoa Sunair – Parmair -valtuutettu huoltoliike. Huollamme myös kaikki muut merkit.

LVI-liikkeet

Palvelemme LVI-yrityksiä kaikissa sähkötöissä joustavasti ja nopealla aikataululla. Olipa kyseessä kiertovesipumpun, lämminvesivaraajan tai muun lämmönlähteen kytkentä, meiltä löytyy työhön aina ammattilainen.

Remonttiliikkeet

Meiltä löytyy vuosikymmenien kokemus keittiö-, pesuhuone-, sauna- ja huoneistoremonteissa. Pidämme aikatauluista kiinni, eikä remontti viivästy meidän takiamme.

Tarvitsetko sähkötyöt uudiskohteeseen?

uudisrakennusten sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen